Kontakt z nami

Vnesite vaše vprašanje ali želje. Navedite tudi svojo telefonsko, če želite, da vas pokličemo.
Vaš email:
Zadeva:
Sporočilo:
ANTISPAM: Koliko je dva krat šest (odgovorite s številko)?

Spletna trgovina

Pogosto težave programski opremi povzročajo deli računalnika. Zaradi temperaturnih sprememb v ohišju se največkrat pokvarijo spominski moduli, lahko pa tudi matična plošča. Operacijski sistem se začne nepričakovano ustavljati ali se računalnik nenehno ponovno zaganja. 

pokvarjen ram, težave s spominom

V našem servisu napako diagnosticiramo in menjamo del, ki povzroča napako.

 

Pogoste so tudi napake na diskih, zaradi temperaturnih sprememb ali udarcev v računalnik (prenosnik). Običajno lahko podatke rešimo, ne smemo pa pozabiti, da je tudi tu zelo pomembno redno arhiviranje vaših podatkov.

slabi sektorji, okvara diska

 

Naslednja zelo pogosta težava je prah v računalnika, pa naj bo to prenosnik ali namizni računalnik. V našem servisu ga očistimo, pregledamo, če ni kakšnih večjih delcev v zračnih režah ali ventilatorjih ter nato preizkusimo.

prah v računalniku prah v prenosnem računalniku

 

No, včasih gre za težavo tudi na grafičnih karticah. Tam so ventilatorji majhni in tako bolj občutljivi. Pogosto pa postane grafična kartica preslabotna za vaše nove potrebe in jo lahko (v namiznih računalnikih) zamenjamo za novejšo in bolj zmogljivo. Namestimo tudi vse potrebne gonilnike in preizkusimo delovanje.

grafična kartica

Naročilo na novice

S prijavo na novice si lahko zagotovite 10% popust na računalniške storitve
Ime (podjetje):
Email:

Splet naših strank

Piškotke uporabljamo za izboljšanje naše spletne strani in vaše izkušnje, ko jih uporabljate. Piškotki se uporabljajo za nujno delovanje spletne strani. Če želite piškotke odstraniti, si poglejte Wikihow stran o piškotkih.

Sprejmem piškotke na tej strani.

EU Cookie Directive Module Information