Kontakt z nami

Vnesite vaše vprašanje ali želje. Navedite tudi svojo telefonsko, če želite, da vas pokličemo.
Vaš email:
Zadeva:
Sporočilo:
ANTISPAM: Koliko je dva krat šest (odgovorite s številko)?

Dober in hiter servis je za nas in naše stranke zelo pomemben! Redno skrbimo za izobraževanje in izpopolnjevanje. Serviser pride do vas v roku nekaj delovnih ur. Odzivni čas prilagodimo vsaki stranki glede na pogodbo ali prioriteto napake. Veliko vaših težav je mogoče rešiti že po telefonu. Naša telefonska pomoč vam je v pomoč ves čas na številki 051 669 678, 051 255 228 ali 0590 32 931. Vedno smo opremljeni z zalogo rezervnih delov in potrošnega materiala, zato lahko nastalo okvaro aparata odpravimo v vaših prostorih. Po dogovoru vam lahko pokvarjen stroj začasno nadomestimo z našim. 

 

 rebuiltprinter    

Vsak aparat, ki ga vzdržujemo, vodimo v naši evidenci, kar daje nam in našim strankam možnost spremljanja servisnih intervalov, to pa je pogoj za izračun predvidenih stroškov pri vzdrževanju aparata v prihodnjem obdobju. Na opravljeno storitev in vgrajene dele vam dajemo 100% garancijo. Svojim strankam zagotavljamo vso tehnično podporo, hiter in kvaliteten servis, ki vključuje vzdrževanje in izvengarancijsko popravilo fotokopirnih strojev,telefaksov, tiskalnikov in uničevalcev papirja kupljenih pri nas in konkurenčnih podjetjih. 

Prijava napak (kliknite tu).

Servis: 

 • fotokopirni stroji: analogni fotokopirni stroji, digitalni fotokopirni stroji 
 • telefaksi: brizgalni - inkjet telefaksi, laserski telefaksi 
 • tiskalniki: brizgalni - inkjet tiskalniki, laserski tiskalniki 
 • multifunkcijske naprave 
 • uničevalci papirja 
 • ostala biro oprema 

Sharp tonerji na zalogi ali hitra dobava, če zaloge ni.   

Znamke naprav, ki jih vzdržujemo in popravljamo:

·         Canon, KyoceraSharp, SamsungLexmark, HPToshiba, Brother

·         Uničevalci: Ideal, Cobra, Dahle

·         Vezava dokumentov: Renz

·         Računalniki, strežniki in prenosniki: HP, Lenovo, IBM, Samsung

 V garancijski dobi sodelujemo z uradnimi servisi.


Tega pa ne počnemo :) :

Uničevalniki papirja in dokumentov so postali nepogrešljiv del našega življenja tako na delovnem mestu kot zasebno. S kontroliranim uničevanjem dokumentov se zaščitimo pred odtujitvijo in zlorabo naših podatkov in poslovnih skrivnosti, s katerimi se žal nekateri želijo in poskušajo okoristiti.

V ponudbi imamo ogromno izbiro uničevalnikov dokumentov različnih proizvajalcev, različnih zmogljivosti in seveda različnih kakovostnih razredov. Uničevalce tudi servisiramo: menjamo nože, namažemo prenosni mehanizem, očistimo delcev...

Zaščitite svojo zasebnost in poslovne podatke in si pravočasno zagotovite kvaliteten uničevalec dokumentov.

Pokličite 
051 669 678 ali pošljite mail .

 

Če imate težave s tiskalnikom, faksom ali multifunkcijsko napravo, pokličite 051 669 678. Večino težav odpravimo pri vas, če pa to ni možno, tiskalnik odpeljemo na naš servis in ga v najkrajšem možnem času pripeljemo nazaj.

Na računalnik namestimo ustrezno zaščito in po potrebi opremo priklopimo na internet. Poskrbimo za priklop raznih dodatnih zunanjih naprav in namestitev potrebnih gonilnikov. Postavimo vam domače žično ali brezžično omrežje in omrežje ustrezno zaščitimo. Na vašem domu vam pomagamo pri odpravi vsakodnevnih računalniških težav, kot so virusi, trojanski konji in ostale sistemske napake. Vaš računalniški sistem počistimo in poskrbimo za optimalno delovanje. Svetujemo pri izbiri ustreznih odprtokodnih (zastonjskih) programov in poskrbimo za njihovo namestitev. Za zadovolstvo svojih strank skrbimo z hitrim odzivnim časom in ponudbo kvalitetno opravljenih računalniških storitev.

Priporočamo kvalitetne antivirusne programe, ki opravljajo tudi popolno zaščito pri brskanju po spletu. Posodabljanja so samodejna, po preteku licence pa vam ugodno podaljšamo le-to.

      

 

Za vas izvajamo naslednje storitve:

 • pohitritev računalnikov in prenosnikov
 • zamenjava diskov s hitrejšimi
 • vgradnja sodobnejših komponent
 • menjava okvarjenih komponent
 • čiščenje računalnika

 

 

Piškotke uporabljamo za izboljšanje naše spletne strani in vaše izkušnje, ko jih uporabljate. Piškotki se uporabljajo za nujno delovanje spletne strani. Če želite piškotke odstraniti, si poglejte Wikihow stran o piškotkih.

Sprejmem piškotke na tej strani.

EU Cookie Directive Module Information