Kontakt z nami

Vnesite vaše vprašanje ali želje. Navedite tudi svojo telefonsko, če želite, da vas pokličemo.
Vaš email:
Zadeva:
Sporočilo:
ANTISPAM: Koliko je dva krat šest (odgovorite s številko)?

Imate težave z brezžičnim ali žičnim omrežjem? Si želite ločeno brezžično omrežje za goste? Niste prepričani, da je varnostni nivo dovolj visok? Morda želite oddaljen dostop.

Vse to vam uredimo oz. omogočimo. Ne pozabite, da za dobro omrežje potrebujete tudi dobro opremo. Usmerjevalniki stanejo že od 15 € navzgor, a najcenejši vam ne bodo dali vsega, kar potrebujete za zanesljivost in varnost. Naprava mora biti izbrana primerno vašim zahtevam in seveda finančnim zmožnostim. Več o tem...

   

Kdorkoli uporablja računalnik, vsak dan kreira nekaj datotek ali prejme pošto. Včasih se zgodi, da kaj pomotoma pobrišemo, včasih nam odpove strojna oprema. Kako najceneje vrniti podatke? Vsekakor je daleč najcenejša pot restaviranja iz arhiva. Pa ste poskrbeli za vaš arhiv (backup)

Načinov za arhiviranje podatkov je več: USB ključek, zunanji disk, omrežno diskovje, strežnik... Vsa oprema vam je na voljo pri nas. Zadnje čase je čedalje več nabav omrežnih diskov, ki so prilagojeni povsem domači rabi ali zahtevnim okoljem. Več o tem...

   

Vam težave povzroča operacijski sistem ali programska oprema? Včasih je računalnik težko ukrotiti, posebej, če ga napadejo virusi, neželjena koda ali nadležna reklamna okna. Včasih je zelo težko ukrotiti programsko opremo, usposobiti združljivost med programi ali namestiti/posodobiti le-to.

Je potrebno namestiti Proklik, certifikat? Potrebujete prenos baze Proklik na drug računalnik? Bi radi uredili izmenjavo podatkov v omrežju za zmerno ceno? Prepustite te težave nam, ker se s tem dnevno ukvarjamo. Prav tako lahko prenesemo vaše podatke in certifikate na vaš drug računalnik, vam uredimo poštne predale, dostope... Več o tem...

   

Ko ustvarjate dokumente in jih shranjujete, se vam zgodi, da jih potrebujete tudi na drugem računalniku, tablici, telefonu. Zgodi se, da to potrebujete takoj. Kako sinhronizirate podatke?

Uredimo vam lahko različne načine sinhronizacije podatkov: preko storitev v oblaku, preko vašega omrežnega diska ali preprosto s pošiljanjem na želeno lokacijo. Orodij za to je mnogo in če vam ne gre od rok, vam vzpostavimo sistem, ki bo za vas najbolj sprejemljiv. Za marsikaj zadostuje nekaj preprostih pritiskov na gumbe, za bolj zahtevne vzpostavimo zelo osebne in tudi kriptirane prenose.

 

Imate težave s svojim namiznim računalnikom, prenosnikom, strežnikom, routerjem? 

Se vam računalnik nekontrolirano izklaplja ali deluje krepko počasneje kot ste vajeni?

Nič hudega, pokličite servis računalnikov – Tehpoint: 041 959 159.

Za naročilo obiska lahko pokličete od 7:30 do 20:00.

Računalniški servis na domu omogoča, da manjše težave odpravimo že pri vas na lokaciji - naj bo to dom ali služba - v primeru večjih del pa problematično strojno opremo odpeljemo in vam jo po posegu dostavimo in priključimo nazaj.

Tehpoint vam nudi pregled, postavitev diagnoze ter predlaga možne rešitve:

·         računalniški servis na vašem domu ali pisarni,

·         izdelava varnostne kopije vaših podatkov,

·         zamenjava okvarjene strojne opreme, komponent,

·         namestitev operacijskega sistema in programov,

·         optimiziranje sistema za hitrejše delovanje in boljšo odzivnost,

·         vzpostavitev protivirusne zaščite računalnikov,

·         strokovno svetovanje pri nakupu nove računalniške opreme ali njihovi nadgradnji,

·         priskrbimo nadomestno računalniško opremo v času servisiranja.

 Zakaj bi poklicali ravno nas?

Preberite več: Računalniški servis Tehpoint na vaši lokaciji

 

 

Še pred kratkim je veljalo, da sisteme CRM potrebujejo zgolj velika podjetja, saj se pri velikem številu kupcev drugače ne morejo znajti. A to danes ne drži več. Ne samo, da tudi majhna podjetja in podjetniki potrebujejo organiziran način za upravljanje odnosov s strankami, sistemi CRM so postali cenovno dostopni tudi majhnim podjetjem.


Postavitev SugarCRM (opensource) v slovenščini na strežnik vašega spletnega gostovanja že od 49 € dalje. Če želite imeti postavljenega znotraj vašega omrežja (intranet), vam lahko postavimo lokalni strežniški dodatek na obstoječi strežnik, temu namenjen računalnik ali pa vam postavimo kompleten strežnik tudi z intranet aplikacijo za interne objave že za 399 € (cena skupaj z mini strežnikom). Strežnik omogoča tudi skupno rabo datotek, tiskalniški strežnik, FTP strežnik (za skeniranje, zunaji dostop ipd.)...

Ponujamo vam ugodna spletna gostovanja in spletne strani za vaše podjetje ali osebne strani.

Preberite več: Spletne storitve, internetne trgovine

Piškotke uporabljamo za izboljšanje naše spletne strani in vaše izkušnje, ko jih uporabljate. Piškotki se uporabljajo za nujno delovanje spletne strani. Če želite piškotke odstraniti, si poglejte Wikihow stran o piškotkih.

Sprejmem piškotke na tej strani.

EU Cookie Directive Module Information