Kontakt z nami

Vaše vprašanje

Prenosni računalnik je danes nepogrešljiv spremljevalec skoraj vsakogar. Če je nekoč veljalo, da so namenjeni le mobilnim pisarnam, danes najdete vse od mini prenosnikov za delo iz roke, pa vse do zmogljivih delovnih postaj. Pri nas zastopamo vse pomembne znamke. Vsak prenosnik vam tudi prilagodimo: dogradimo pomnilnik, vstavimo hitri SSD disk, prenesemo podatke, namestimo programsko opremo, antivirusni program in ga ustrezno zaščitimo.

V nadaljevanju lahko preberete še o znamkah - s povezavo do spletne trgovine.

 

 

HP prenosniki

HP prenosniki

HP je specializirano za razvoj in izdelavo računalniške, pomnilniške in mrežne strojne opremeprogramske opreme in servisa. HP na veliko izdeluje osebne računalnikestrežnike, naprave za hranjenje podatkov, tiskalnike in druge proizvode za izdelavo slik.

 

Lenovo

Neodvisno podjetje za tržne raziskave IDC v svojem najnovejšem poročilu IDC Worldwide PC Tracker Historical Analysis razkriva, da je podjetje Lenovo najhitreje rastoče podjetje med petimi največjimi ponudniki računalniških rešitev že peto četrtletje zapored. Podjetje Lenovo tako širi svojo partnersko in prodajno mrežo po zaslugi inovativnih tehnologij, večkrat nagrajenih izdelkov ter visoke kakovosti rešitev, ki so prepričale številne domače in poslovne uporabnike po svetu. Lenovo, četrti največji proizvajalec računalnikov na svetu, je že peto četrtletje zapored rastel bistveno hitreje kot trg računalnikov.

 

Toshiba

Toshiba

Toshiba je vodilno podjetje na svetu v inovacijah in visoki tehnologiji, s čimer pokriva sisteme IT in komunikacijske sisteme, digitalne potrošniške izdelke, elektronske naprave ter gospodinjske aparate. Vsako leto vložimo na tisoče patentov in ohranjamo vodilno vlogo v vseh industrijskih sektorjih, inovativnost je tako ključen del Toshibine strukture.

Pri Toshibi sta kakovost in zanesljivost v središču vsega, kar počnemo. Tehnologije razvijamo v več kot 30 ločenih razvojnih laboratorijih in v več kot 300 podružnicah po vsem svetu, v katerih se Toshibini inženirji trudijo razviti najboljše rešitve za vas, naše stranke. Inovacij brez poudarka na oblikovanju potrošniki enostavno ne bi sprejeli. V srcu vseh izdelkov, ki jih pošljemo na tržišče, je skrbno premišljeno in dobro raziskano oblikovanje, ki si ga boste lastili s ponosom, ga ponosno razkazovali ter uživali med uporabo.

 

 

Asus

 

Asus
ASUS (polno ime ASUSTeK Computer Inc.) je proizvajalec računalniške strojne opreme (matičnih plošč, grafičnih kartic, prenosnikov, mobilnih telefonov, dlančnikov, ...). Podjetje ima sedež v Tajpeju (Tajvan) in zaposluje več deset tisoč delavcev, večji del v LR Kitajski. Zastopništva ima v mnogih razvitih državah.
Trenutno izdelajo in prodajo več matičnih plošč kot katerikoli drug proizvajalec in obvladujejo več kot tretjino trga z njimi. Izdelujejo sestavine za mnoge svetovno znane proizvajalce računalnikov, igralnih konzol in predvajalnikov.
 
 

Samsung

Samsung

Samsung Electronics Co., Ltd, je v Sloveniji predstavil nove prenosne računalnike iz družin Samsung Series 9, Series 5 ter Series 3. Vsi novi Samsungovi prenosni računalniki so že opremljeni z operacijskim sistemom Microsoft Windows 8, prav tako pa ta sistem najdemo na najnovejših tablicah in mobilnih telefonih serije Ativ.

 

 

DELL

Podjetje DELL je Michael Dell leta 1984 ustanovil z enostavnim konceptom - prodajati računalnike direktno kupcem. Sedaj Dellova poslovna strategija temelji na kombinaciji direktnega modela in distribucijskih kanalov.


DELL je preko partnerjev v Sloveniji prisoten že od leta 1995. 
 

Piškotke uporabljamo za izboljšanje naše spletne strani in vaše izkušnje, ko jih uporabljate. Piškotki se uporabljajo za nujno delovanje spletne strani. Če želite piškotke odstraniti, si poglejte Wikihow stran o piškotkih.

Sprejmem piškotke na tej strani.

EU Cookie Directive Module Information