Kontakt z nami

Vaše vprašanje

Vodja oblikovalskega oddelka v družbi Lenovo Yao Yingjia je od hongkonškega oblikovalskega centra prejel prestižno nagrado za najboljšega kitajskega oblikovalca (World’s Outstanding Chinese Designer Award).
 
"Res sem počaščen nad prejeto nagrado. Ta bo meni in oblikovalski ekipi Lenovo v veliko vzpodbudo za nove dosežke. Pri oblikovanju me vodijo kitajska estetika in iskanje naravne harmonije, svoje pa seveda doda tudi ekipa Lenovo sodelavcev po celem svetu. Cilj dobrega dizajna je uravnotežiti potrebe uporabnikov naprav z najnovejšimi tehnološkimi rešitvami. Dobro oblikovanje bo poskrbelo, da se sodobne tehnologije harmonično integrirajo v uporabnikov vsakdan," je povedal vodja oblikovalskega oddelka v družbi Lenovo Yao Yingjia.
 
Yao se je podjetju Lenovo pridružil leta 1996. Kot glavni oblikovalec je svoje delo posvetil iskanju preprosto boljših dizajnov naprav, ki nudijo izjemno uporabniško izkušnjo. Tako je svoj pečat pustil na vrsti računalnikov, prenosnikov, pametnih telefonov, tablic ter televizorjev Lenovo. Tudi po zaslugi izjemne zunanje podobe naprav in njihove uporabnosti je Lenovo v zadnjih letih prepričal številne uporabnike po celem svetu v naprednost svojih naprav in dvignil ugled blagovne znamke.

 
Julija je oblikovalska ekipa družbe Lenovo prejela prestižni naziv 'red dot design team of the year 2013', največje industrijsko priznanje na področju oblikovanja izdelkov, ki priča o odličnem delu oblikovalcev največjega proizvajalca računalnikov na svetu. Za to priznanje so zaslužne številne inovacije, tehnološko vodstvo ter oblikovalski presežki, saj je to industrijsko priznanje letos sploh prvič v zgodovini prejelo kitajsko podjetje.

Piškotke uporabljamo za izboljšanje naše spletne strani in vaše izkušnje, ko jih uporabljate. Piškotki se uporabljajo za nujno delovanje spletne strani. Če želite piškotke odstraniti, si poglejte Wikihow stran o piškotkih.

Sprejmem piškotke na tej strani.

EU Cookie Directive Module Information