Kontakt z nami

Vnesite vaše vprašanje ali želje. Navedite tudi svojo telefonsko, če želite, da vas pokličemo.
Vaš email:
Zadeva:
Sporočilo:
ANTISPAM: Koliko je dva krat šest (odgovorite s številko)?
Lenovo z najboljšo oblikovalsko ekipo in nagrado red dot
Lenovo Red Dot

Oblikovalska ekipa družbe Lenovo je prejela prestižni naziv ‘red dot design team of the year 2013’, največje industrijsko priznanje na področju oblikovanja izdelkov, ki priča o odličnem delu oblikovalcev največjega proizvajalca računalnikov na svetu.

Organizacija red dot je delo oblikovalcev in načrtovalcev uporabniške izkušnje v družbi Lenovo označila za izjemno, saj so izdelki podjetja prepričali strokovno žirijo, zato je ta oblikovalski ekipi podelila nagrado ‘red dot: design team of the year 2013’. Nagrado za najboljšo oblikovalsko ekipo organizacija red dot podeljuje od leta 1988, v zadnjih letih pa so jo poleg Lenova prejele še družbe, kot so Nokia, Adidas, BMW, Bose in Porsche. Med kriteriji presojanja dela oblikovalcev ni le zunanja podoba, temveč žirija izdelke preverja z vidika inovacij ter uporabljene tehnologije, k skupni oceni pa štejeta tudi skupinsko delo oblikovalcev ter tržni uspeh rešitev/izdelkov.

Lenovo je prvo kitajsko podjetje, ki je prejelo nagrado ‘red dot design team of the year 2013’. Družba gradi na svoji globalni prepoznavnosti, ki jo dosega z inovacijami in tehnološkim vodstvom ter oblikovalskimi presežki. Podjetje je v svoji zgodovini sicer že prejelo 21 oblikovalskih nagrad red dot za svoje izdelke. Med njimi so izdelki Lenovo's IdeaPad U430s (2013), ThinkCentre Edge 91 (2012) ter Yoga Concept (2005) prejeli tudi najprestižnejše nazive ‘red dot: best of the best’ kot najboljše zasnovani in oblikovani izdelki v industriji.

Lenovo izdelke si lahko ogledate na spodnji povezavi:

http://shop.tehpoint.si/index.php?route=product/search&search=lenovo

http://www.lenovo.com/si/en/

http://en.red-dot.org/5047.html

 

Piškotke uporabljamo za izboljšanje naše spletne strani in vaše izkušnje, ko jih uporabljate. Piškotki se uporabljajo za nujno delovanje spletne strani. Če želite piškotke odstraniti, si poglejte Wikihow stran o piškotkih.

Sprejmem piškotke na tej strani.

EU Cookie Directive Module Information