Kontakt z nami

Vnesite vaše vprašanje ali želje. Navedite tudi svojo telefonsko, če želite, da vas pokličemo.
Vaš email:
Zadeva:
Sporočilo:
ANTISPAM: Koliko je dva krat šest (odgovorite s številko)?

Za prenovo pisarne smo pripravili Podjetniški paket 2, ki vas bo stal 99,42 na mesec.

podjetniški komplet 2

All in One računalnik HP Pro 6300 je vrhunsko delovno okolje saj ustreza tudi najstrožjim zahtevam glede sloga, hkrati pa se ponaša s povečano učinkovitostjo, razširljivostjo, hitrostjo in močjo. Nudi odličen procesor Intel Core i5 z 2,9 GHz moči, 4 GB delovnega spomina, za shranjevanje podatkov pa je na voljo še trdi disk kapacitete 500 GB. V kompletu je tudi barvna multifunkcijska naprava HP z visokokakovostnim izpisom  in s tonerji za zelo sprejemljivo ceno glede na količino izpisa. Dodali smo tudi visoko zmogljiv HP prenosnik in tako izpopolnili ponudbo za sodobno opremljeno pisarno.

Oprema ima 3 letno garancijo, zagotovljen servis, pomoč pri uporabi. Zagotavljamo tudi celotno oskrbo vašega podjetja s potrošnim in pisarniškim materialom. Cena kompleta je 2.130,40 € , s popustom 1.999,00 € brez DDV.

V vsak komplet je možno tudi dodati računalniško opremo po vaših željah, prav tako lahko sami izberete opremo, ki najbolj zadovolji vaše potrebe.

Piškotke uporabljamo za izboljšanje naše spletne strani in vaše izkušnje, ko jih uporabljate. Piškotki se uporabljajo za nujno delovanje spletne strani. Če želite piškotke odstraniti, si poglejte Wikihow stran o piškotkih.

Sprejmem piškotke na tej strani.

EU Cookie Directive Module Information