Kontakt z nami

Vaše vprašanje

ZoneAlarm Free Antivirus & Firewall 2015

Antivirus in Anti-spyware Engine 
Odkriva in odstranjuje viruse, spyware, trojanske konje, črve, bote in več. Neodvisno testiran za zagotavljanje najboljše zaščite. 

Dvosmerni požarni zid 
Ustavlja internetne napade na vhodnih vratih in celo lovi tatove na svoji poti ven. Dvosmerni požarni zid proaktivno ščiti vhodne in izhodne napade, medtem ko vas naredi nevidne za hekerje. 

Napredni požarni zid
Noben izdelek ni100% učinkovit proti virusom ali vohunski programski opremi. ZoneAlarm kot napreden požarni zid spremlja obnašanje v vašem računalniku na kraju samem in ustavlja tudi najbolj prefinjene nove napade, ki zaobidejo tradicionalne protivirusne in varnostne zaščite. 

Nadzorna aplikacija 
Omejuje programe iz zlonamernih dejavnostih - blokira napade, ki zaobidejo druge obrambe. Antivirus sam je v povprečju le 68% učinkovit proti novim grožnjam in celo dvosmerni požarni zid ne more zadržati vse hekerjev. Nadzorna aplikacija ustavi zlonamerno programsko opremo in preprečuje tudi bolj sofisticirane napade. 

Dodatne plasti zaščite
Več plasti napredne zaščite zagotavlja neprekosljivo zanesljivost.

Povezava za prenos (klik)

REŠITVE ISTORAGE

Angleško podjetje iStorage postaja vodilni globalni proizvajalec izjemno varnih rešitev za hranjenje in prenašanje zaupnih poslovnih in osebnih podatkov.

Prenosni diski in pomnilniški ključi USB predstavljajo enega največjih izzivov informacijske varnosti, saj jih je zelo lahko izgubiti ali ukrasti. Posledice izgubljenih zasebnih in poslovnih podatkov so marsikdaj lahko usodne, zato je na teh napravah uvedba šifriranja podatkov in nadzora nad dostopom do podatkov nujno potrebna.

Kombinacija močnega overjanja dostopa z vnosom kode PIN na sami napravi in strojnega šifriranja podatkov zagotavlja najvišjo stopnjo zaščite proti kraji, izgubi ali neželenemu razkritju zaupnih poslovnih ali zasebnih podatkov.

Varen pomnilniški ključ USB datAshur

 

iStorage datashur vertical1Pomnilniški ključ USB datAshur ni navaden pomnilnik, temveč je izjemno varna naprava za prenašanje občutljivih poslovnih in zasebnih podatkov. Varovanje in zaščita podatkov je v datAshur povzeta po najstrožjih merilih -podatke ščiti z vgrajeno tipkovnico za PIN in z močnim šifriranjem po AES (kratica za ang. Advanced Encryption Standard).

 

Varen prenosni disk diskAshur

 

iStorage diskAshur1Varni prenosni diski diskAshur z vgrajeno tipkovnico za vnos kode PIN in z močnim strojnim šifriranjem podatkov AES 256 (kratica za ang. Advanced Encryption Standard) so na voljo v izvedbi z različnimi zmogljivostmi, tudi v izvedbi SSD (Solid-State Drive).

Imajo priključek USB 3.0.

 

Varen disk diskAshurDT

 

iStorage diskAshurDT 2Varni namizni diski diskAshurDT z vgrajeno tipkovnico za vnos kode PIN in z močnim strojnim šifriranjem podatkov AES 256 (kratica za ang. Advanced Encryption Standard) so na voljo v izvedbi z zmogljivostmi tudi do 4TB.

Imajo priključek USB 3.0.

 

Varen prenosni disk diskG

 

iStorage_diskGenie

Varni prenosni diski diskG z vgrajeno tipkovnico za vnos kode PIN in z močnim strojnim šifriranjem podatkov AES 256 (kratica za ang. Advanced Encryption Standard) so na voljo v izvedbi z različnimi zmogljivostmi, tudi v izvedbi SSD (Solid-State Drive).

Imajo priključek USB 2.0.

IndependenceKey

 

IndependenceKey logo whiteKljuč USB IndependenceKey podjetja Quantec omogoča močno strojno šifriranje podatkov na različnih medijih in v oblaku, zaščito podatkov pri posredovanju tretjim osebam ter celo šifriranje telefonije VOIP.

Šifrirni ključ USB IndependenceKey 
IK SG 1Ključ USB IndependenceKey podjetja Quantec iz Švice je edinstvena in vsestranska osebna šifrirna naprava. S strojnim šifriranjem je mogoče s tem ključem USB učinkovito varovati podatke na različnih medijih in v oblaku.

 Predstavitveni video:

 

Edinstveno varno šifriranje podatkov

IK CB 2Šifriranje in dešifriranje podatkov poteka izključno v samem ključu USB IndependenceKey, nikoli na računalniku. Na samem ključu IndependenceKey se nahaja tudi vtičnica USB, v katero je mogoče preprosto priključiti kakršenkoli navaden pomnilniški ključ USB ali zunanji trdi disk in nanj prenašati podatke. Še nikoli ni bilo bolj preprosto ustvariti šifrirano varnostno kopijo podatkov.

Zašifrirane filme v visoki ločljivosti je mogoče dešifrirati sproti med samim gledanjem. Preizkus: Če ključ USB IndependenceKey izvlečete iz priključka med gledanjem zašifriranega filma, se predvajanje filma ustavi.

Če na v vtičnico USB na ključu IndependenceKey priključite slušalke, je mogoča tudi strojno šifrirana telefonija VOIP!

Šifriranje podatkov v oblaku
Particijo, kjer bi želeli zaščititi podatke, preprosto odložite v vaš Dropbox, Skydrive, Google Drive itd., šifriranje in dešifriranje pa prepustite ključu USB IndependenceKey. Z naprednim načinom šifriranja AES se spremenjeni podatki samodejno šifrirajo.

Vtičnica USB na samem ključu USB

IK SG 2Če iz katerega koli razloga ne želite vnesti gesla, s katerim potrdite svojo pristnost na ključu IndependenceKey, lahko v priključek USB na njem vstavite zaščitni pokrovček Security Cap. Ali še bolje: na priključek USB ključa IndependenceKey priključite USB tipkovnico in prek nje varno vnesete geslo.

Ali pa preprosto priključite zunanji disk ali navaden pomnilniški ključ USB na priključek USB na ključu IndependenceKey - vsi podatki, ki se »pretočijo« prek ključa IndepedenceKey, se šifrirajo samodejno.

Če na priključek USB ključa IndependenceKey priključite slušalke, je mogoče s kontakti vzpostaviti strojno šifrirano govorno povezavo VOIP z ostalimi imetniki ključa IndependenceKey. Varnost pred prisluškovanjem pri takem pogovoru ne more biti večja.

Varno posredovanje podatkov

IK SGB 1S ključem IndependenceKey je mogoče posamezno ali v skupinah upravljati vse kontakte, ki tudi imajo ključ IndependenceKey. Spoznavanje (varna izmenjava ključnih informacij) poteka preprosto s fizičnim priklopom enega ključa USB na drugega ali oddaljeno preko zavarovane spletne storitve podjetja Quantec.

Ključ USB IndependenceKey je za šifriranje opremljen s procesorjem ARM, čipom TPM za avtentikacijo, šifrirnim algoritmom AES 256, kriptografskim generatorjem ključev, generatorjem naključnih številk TRNG ipd. Je idealen za zaščito podatkov v datotekah na diskih ali v oblaku, pri posredovanju informacij tretjim osebam in pri telefonskih pogovorih prek VOIP. Istočasno je z zaščitnim pokrovčkom Security Cap na voljo enostaven in varen sistem varnostnih kopij z vsemi šifrirnimi elementi v ključu.

Podatkov še nikoli ni bilo mogoče tako preprosto, učinkovito ter zares varno šifrirati.

Vse internetne komunikacije temeljijo na internetnem protokolu (IP). Če spletna stran, ki jo obiščete, ne more videti vašega IP naslova, ni nobenega načina, da ti pošlje vsebino strani, slike, datoteke in tako naprej.

Če želite videti, kakšen je vaš zunanji IP naslov, si to lahko pogledate na strani What's my IP address. Enostavno, kajne? Če vaš usmerjevalnik nima dodeljena fiksnega naslova, bo ta IP vedno drugačen (v ciklu menjave pri vašem operaterju).

Če vas to iz kakršnega koli razloga skrbi, se lahko skrijete za kakšen javni VPN (Virtual Private Network). Eden takšnih je CyberGhost. Naredite si račun na tem naslovu, kjer se boste kasneje tudi prijavljali.

Pod Account Settings si nastavite uporabniško ime in geslo, če ne želite vedno tipkati tiste čudne "klobase". Pri tem upoštevajte, da niti uporabniško ime niti geslo ne bosta enostavna ali enaka ostalim vašim, sicer anonimnost nima smisla. Pazite, da boste prej prekopirali dodeljeno geslo, sicer boste zelo jezni nase.

Potrebujete tudi klienta (programček), prenesete ga od tu. Znotraj tega boste prejeli kodo za aktivacijo, potem pa naj vas vodi vaša kreativnost. 

Be anonymous, howgh, Ich habe gesprochen.

Malce manj uporabno, je tole, a skriva vsaj vaše brskanje. Do neke mere.

Te dni sem dobil posredovano prijateljsko željo, da bi na CD zapekel MP3 datoteko, vendar je moral biti nujno audio CD. A glej ga zlomka, predvajanje je bilo dolgo 2 uri in 5 minut. Takega CDja ni.

Spomnil sem se na čudovit program Audacity. Z njim sem MP3 prepolovil in naredil dva glasbena CDja.

 

Po slovensko se temu reče Razdvoji. Malo eksperimentiranja, pa vam bo zagotovo ratalo.

Programček si lahko naložite od tu:

Windows: http://audacity.sourceforge.net/download/windows

Linux (ali preko repozitorijev): http://audacity.sourceforge.net/download/linux

Mac: http://audacity.sourceforge.net/download/mac

 

Podrobna navodila najdete na tem naslovu. Uživajte! Našli boste še marsikaj zanimivega.

 

 

Piškotke uporabljamo za izboljšanje naše spletne strani in vaše izkušnje, ko jih uporabljate. Piškotki se uporabljajo za nujno delovanje spletne strani. Če želite piškotke odstraniti, si poglejte Wikihow stran o piškotkih.

Sprejmem piškotke na tej strani.

EU Cookie Directive Module Information