Kontakt z nami

Vnesite vaše vprašanje ali želje. Navedite tudi svojo telefonsko, če želite, da vas pokličemo.
Vaš email:
Zadeva:
Sporočilo:
ANTISPAM: Koliko je dva krat šest (odgovorite s številko)?

REŠITVE ISTORAGE

Angleško podjetje iStorage postaja vodilni globalni proizvajalec izjemno varnih rešitev za hranjenje in prenašanje zaupnih poslovnih in osebnih podatkov.

Prenosni diski in pomnilniški ključi USB predstavljajo enega največjih izzivov informacijske varnosti, saj jih je zelo lahko izgubiti ali ukrasti. Posledice izgubljenih zasebnih in poslovnih podatkov so marsikdaj lahko usodne, zato je na teh napravah uvedba šifriranja podatkov in nadzora nad dostopom do podatkov nujno potrebna.

Kombinacija močnega overjanja dostopa z vnosom kode PIN na sami napravi in strojnega šifriranja podatkov zagotavlja najvišjo stopnjo zaščite proti kraji, izgubi ali neželenemu razkritju zaupnih poslovnih ali zasebnih podatkov.

Varen pomnilniški ključ USB datAshur

 

iStorage datashur vertical1Pomnilniški ključ USB datAshur ni navaden pomnilnik, temveč je izjemno varna naprava za prenašanje občutljivih poslovnih in zasebnih podatkov. Varovanje in zaščita podatkov je v datAshur povzeta po najstrožjih merilih -podatke ščiti z vgrajeno tipkovnico za PIN in z močnim šifriranjem po AES (kratica za ang. Advanced Encryption Standard).

 

Varen prenosni disk diskAshur

 

iStorage diskAshur1Varni prenosni diski diskAshur z vgrajeno tipkovnico za vnos kode PIN in z močnim strojnim šifriranjem podatkov AES 256 (kratica za ang. Advanced Encryption Standard) so na voljo v izvedbi z različnimi zmogljivostmi, tudi v izvedbi SSD (Solid-State Drive).

Imajo priključek USB 3.0.

 

Varen disk diskAshurDT

 

iStorage diskAshurDT 2Varni namizni diski diskAshurDT z vgrajeno tipkovnico za vnos kode PIN in z močnim strojnim šifriranjem podatkov AES 256 (kratica za ang. Advanced Encryption Standard) so na voljo v izvedbi z zmogljivostmi tudi do 4TB.

Imajo priključek USB 3.0.

 

Varen prenosni disk diskG

 

iStorage_diskGenie

Varni prenosni diski diskG z vgrajeno tipkovnico za vnos kode PIN in z močnim strojnim šifriranjem podatkov AES 256 (kratica za ang. Advanced Encryption Standard) so na voljo v izvedbi z različnimi zmogljivostmi, tudi v izvedbi SSD (Solid-State Drive).

Imajo priključek USB 2.0.

Piškotke uporabljamo za izboljšanje naše spletne strani in vaše izkušnje, ko jih uporabljate. Piškotki se uporabljajo za nujno delovanje spletne strani. Če želite piškotke odstraniti, si poglejte Wikihow stran o piškotkih.

Sprejmem piškotke na tej strani.

EU Cookie Directive Module Information