Kontakt z nami

Vaše vprašanje

Malce masohistično sem se podal v testiranje aplikacij, ki jih dnevno uporabljam. Office, pošta, Minimax (poslovna aplikacija), Ajpes, Edavki, Evem, CorelDraw, Photopaint...

In sem si rekel: leta sem uporabljal Linux, zakaj ne bi poskusil ponovno. Namestitev operacijskega sistema je tako ali tako rutina.

 

Pustil sem privzeto namestitev in sklenil, da bom potrebno programsko opremo namestil kasneje. Vse skupaj traja toliko, kot namestitev Windows 7. Vprašanja so jasna in preprosta, malo sem se edino poigral s particijami in nastavitvami omrežja, kar seveda storim tudi za vse stranke.

Po namestitvi sem zagnal še Yast in dodal Inkscape namesto Corela, Gimp in Google Chrome. Dodal sem svoj certifikat za banko in cerifikat podjetja ter še nekaj dodatne programske opreme.

1-2-3 in delam dalje. Odločil sem se, da bom poskusil vse narediti v OpenOffice, Inkscape in Gimp. In gre! Tudi vse potrebne spletne aplikacije so dosegljive, vsi izvozi in prenosi delujejo.

Torej: če kdo želi na naovem računalniku Linux - dobrodošel. Pomagamo tudi z nasveti.

Seveda je vse v slovenščini. Programske opreme je malo morje, za vse vaše potrebe. Izgled si prilagodite, kot vam ustreza. Obstaja cel kup preoblek, ki zgledajo kot W7, če si kdo želi. Tudi piratiziranju s tem naredite konec.

 

Piškotke uporabljamo za izboljšanje naše spletne strani in vaše izkušnje, ko jih uporabljate. Piškotki se uporabljajo za nujno delovanje spletne strani. Če želite piškotke odstraniti, si poglejte Wikihow stran o piškotkih.

Sprejmem piškotke na tej strani.

EU Cookie Directive Module Information