Kontakt z nami

Vnesite vaše vprašanje ali želje. Navedite tudi svojo telefonsko, če želite, da vas pokličemo.
Vaš email:
Zadeva:
Sporočilo:
ANTISPAM: Koliko je dva krat šest (odgovorite s številko)?

IndependenceKey

 

IndependenceKey logo whiteKljuč USB IndependenceKey podjetja Quantec omogoča močno strojno šifriranje podatkov na različnih medijih in v oblaku, zaščito podatkov pri posredovanju tretjim osebam ter celo šifriranje telefonije VOIP.

Šifrirni ključ USB IndependenceKey 
IK SG 1Ključ USB IndependenceKey podjetja Quantec iz Švice je edinstvena in vsestranska osebna šifrirna naprava. S strojnim šifriranjem je mogoče s tem ključem USB učinkovito varovati podatke na različnih medijih in v oblaku.

 Predstavitveni video:

 

Edinstveno varno šifriranje podatkov

IK CB 2Šifriranje in dešifriranje podatkov poteka izključno v samem ključu USB IndependenceKey, nikoli na računalniku. Na samem ključu IndependenceKey se nahaja tudi vtičnica USB, v katero je mogoče preprosto priključiti kakršenkoli navaden pomnilniški ključ USB ali zunanji trdi disk in nanj prenašati podatke. Še nikoli ni bilo bolj preprosto ustvariti šifrirano varnostno kopijo podatkov.

Zašifrirane filme v visoki ločljivosti je mogoče dešifrirati sproti med samim gledanjem. Preizkus: Če ključ USB IndependenceKey izvlečete iz priključka med gledanjem zašifriranega filma, se predvajanje filma ustavi.

Če na v vtičnico USB na ključu IndependenceKey priključite slušalke, je mogoča tudi strojno šifrirana telefonija VOIP!

Šifriranje podatkov v oblaku
Particijo, kjer bi želeli zaščititi podatke, preprosto odložite v vaš Dropbox, Skydrive, Google Drive itd., šifriranje in dešifriranje pa prepustite ključu USB IndependenceKey. Z naprednim načinom šifriranja AES se spremenjeni podatki samodejno šifrirajo.

Vtičnica USB na samem ključu USB

IK SG 2Če iz katerega koli razloga ne želite vnesti gesla, s katerim potrdite svojo pristnost na ključu IndependenceKey, lahko v priključek USB na njem vstavite zaščitni pokrovček Security Cap. Ali še bolje: na priključek USB ključa IndependenceKey priključite USB tipkovnico in prek nje varno vnesete geslo.

Ali pa preprosto priključite zunanji disk ali navaden pomnilniški ključ USB na priključek USB na ključu IndependenceKey - vsi podatki, ki se »pretočijo« prek ključa IndepedenceKey, se šifrirajo samodejno.

Če na priključek USB ključa IndependenceKey priključite slušalke, je mogoče s kontakti vzpostaviti strojno šifrirano govorno povezavo VOIP z ostalimi imetniki ključa IndependenceKey. Varnost pred prisluškovanjem pri takem pogovoru ne more biti večja.

Varno posredovanje podatkov

IK SGB 1S ključem IndependenceKey je mogoče posamezno ali v skupinah upravljati vse kontakte, ki tudi imajo ključ IndependenceKey. Spoznavanje (varna izmenjava ključnih informacij) poteka preprosto s fizičnim priklopom enega ključa USB na drugega ali oddaljeno preko zavarovane spletne storitve podjetja Quantec.

Ključ USB IndependenceKey je za šifriranje opremljen s procesorjem ARM, čipom TPM za avtentikacijo, šifrirnim algoritmom AES 256, kriptografskim generatorjem ključev, generatorjem naključnih številk TRNG ipd. Je idealen za zaščito podatkov v datotekah na diskih ali v oblaku, pri posredovanju informacij tretjim osebam in pri telefonskih pogovorih prek VOIP. Istočasno je z zaščitnim pokrovčkom Security Cap na voljo enostaven in varen sistem varnostnih kopij z vsemi šifrirnimi elementi v ključu.

Podatkov še nikoli ni bilo mogoče tako preprosto, učinkovito ter zares varno šifrirati.

Piškotke uporabljamo za izboljšanje naše spletne strani in vaše izkušnje, ko jih uporabljate. Piškotki se uporabljajo za nujno delovanje spletne strani. Če želite piškotke odstraniti, si poglejte Wikihow stran o piškotkih.

Sprejmem piškotke na tej strani.

EU Cookie Directive Module Information