Kontakt z nami

Vaše vprašanje

Računalniki so aktualni za najtežje aplikacije in igre malo časa. Za pisarniško delo in brskanje po internetu zdržijo malo dlje. Marsikaj pa se da narediti tudi iz odsluženega PCja.

 

Poleg tega, da ga očistimo (posesamo in izpihamo), podmažemo puše v ventilatorjih, mogoče zamenjamo napajalnik in aktivni hladilnik, lahko iz njega naredimo res prej omenjeni marsikaj:

  1. Omrežni disk (NAS) - uporaben za odlaganje datotek, backup, skupno rabo. S posebnim operacijskim sistemom naredimo tudi dostope z geslom za več uporabnikov.
  2. Lahko ga podarite kakšni šoli, društvu, klubu.
  3. Uporabite ga lahko kot pripomoček za učenje Linux namiznega operacijskega sistema in se prepričato v to, ali res potrebujete Windows.
  4. Lahko ga uporabite kot strežnik zaigre z več igralci.
  5. Lahko ga uporabite za igranje spletnih iger, tudi tu pride v poštev Linux. Npr. z Linux Mint sploh ne boste opazili, da to niso Windows. Office je zastonj, da ne boste piratizirali (kar sicer ne počnete).
  6. Z dovolj tihimi novimi napajalniki in ventilatorjem za procesor ga lahko uporabite kot strežnik za mrežno predvajanje glasbe in filmov (novejši TVji).
  7. Prodajte ga! Če vam ne služi in ne potrebujete ničesar od gornjega, je to najboljša rešitev. Nekdo bo vesel, vi pa tudi. In kupite novega.

Pri vsem omenjenem vam z veseljem pomagamo. Zaradi izkušenj in pripomočkov, ki jih uporabljamo, so naše namestitve in servisi hitri - in zato tudi cenejši.

Piškotke uporabljamo za izboljšanje naše spletne strani in vaše izkušnje, ko jih uporabljate. Piškotki se uporabljajo za nujno delovanje spletne strani. Če želite piškotke odstraniti, si poglejte Wikihow stran o piškotkih.

Sprejmem piškotke na tej strani.

EU Cookie Directive Module Information