Kontakt z nami

Vnesite vaše vprašanje ali želje. Navedite tudi svojo telefonsko, če želite, da vas pokličemo.
Vaš email:
Zadeva:
Sporočilo:
ANTISPAM: Koliko je dva krat šest (odgovorite s številko)?

ZoneAlarm Free Antivirus & Firewall 2015

Antivirus in Anti-spyware Engine 
Odkriva in odstranjuje viruse, spyware, trojanske konje, črve, bote in več. Neodvisno testiran za zagotavljanje najboljše zaščite. 

Dvosmerni požarni zid 
Ustavlja internetne napade na vhodnih vratih in celo lovi tatove na svoji poti ven. Dvosmerni požarni zid proaktivno ščiti vhodne in izhodne napade, medtem ko vas naredi nevidne za hekerje. 

Napredni požarni zid
Noben izdelek ni100% učinkovit proti virusom ali vohunski programski opremi. ZoneAlarm kot napreden požarni zid spremlja obnašanje v vašem računalniku na kraju samem in ustavlja tudi najbolj prefinjene nove napade, ki zaobidejo tradicionalne protivirusne in varnostne zaščite. 

Nadzorna aplikacija 
Omejuje programe iz zlonamernih dejavnostih - blokira napade, ki zaobidejo druge obrambe. Antivirus sam je v povprečju le 68% učinkovit proti novim grožnjam in celo dvosmerni požarni zid ne more zadržati vse hekerjev. Nadzorna aplikacija ustavi zlonamerno programsko opremo in preprečuje tudi bolj sofisticirane napade. 

Dodatne plasti zaščite
Več plasti napredne zaščite zagotavlja neprekosljivo zanesljivost.

Povezava za prenos (klik)

Piškotke uporabljamo za izboljšanje naše spletne strani in vaše izkušnje, ko jih uporabljate. Piškotki se uporabljajo za nujno delovanje spletne strani. Če želite piškotke odstraniti, si poglejte Wikihow stran o piškotkih.

Sprejmem piškotke na tej strani.

EU Cookie Directive Module Information